Prajitura cu glazura

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 pachet de margarina Unirea
  • 2 cani zahar pudra
  • 1 cana de faina
  • 1 cana de nuci pisate
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ciocolata mica pentru ras

Mod de preparare

1. Se amesteca margarina cu o cana de zahar pudra pana se topeste bine zaharul, apoi se adauga zaharul vanilat, faina si nucile pisate.

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma si se adauga putin cate putin peste compozitia 1.

Se toarna compozitia in tava unsa cu putina margarina, se presarata cu faina.se introduce in cuptor si se coace la foc potrivit circa 30 minute.

2.Galbenusurile se amesteca foarte bine cu o cana de zahar pudra pana cand se topeste zaharul.

Atunci cand s-a copt compozitia din cuptor , se scoate si peste ea se intinde usor imediat compozitia 2 (glazura)peste toata suprafata tavii , dupa care se rade ciocolata.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise