Prajitura cu glazura

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 pachet de margarina Unirea
  • 2 cani zahar pudra
  • 1 cana de faina
  • 1 cana de nuci pisate
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ciocolata mica pentru ras

Mod de preparare

1. Se amesteca margarina cu o cana de zahar pudra pana se topeste bine zaharul, apoi se adauga zaharul vanilat, faina si nucile pisate.

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma si se adauga putin cate putin peste compozitia 1.

Se toarna compozitia in tava unsa cu putina margarina, se presarata cu faina.se introduce in cuptor si se coace la foc potrivit circa 30 minute.

2.Galbenusurile se amesteca foarte bine cu o cana de zahar pudra pana cand se topeste zaharul.

Atunci cand s-a copt compozitia din cuptor , se scoate si peste ea se intinde usor imediat compozitia 2 (glazura)peste toata suprafata tavii , dupa care se rade ciocolata.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise