prajitura cu iaurt si stafide.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 ml iaurt
  • 200 gr zahar
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
  • 10 gr stafide
  • 10 ml ulei
  • un praf sare
  • faina cat cuprinde(~350 gr

Mod de preparare

Ouale cu zaharul si iaurtul se mixeaza bine, se adauga uleiul jumatate din cantitatea de faina si se mixeaza in continuare. Se adauga zaharul vanilat, praful de sare, se adauga restul de faina. Compozitia se adauga intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Apoi se adauga stafidele in ploaie. Se coace. Dupa coacere si racire se pudreaza cu zahar farin si se portioneaza.Mod de servireSe serveste pudrata cu zahar farin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise