Prajitura cu mac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1. Pentru blat: 7 albusuri, 150g zahar, 1oog mac, 100g nuca de cocos, 2linguri pline cu faina,
  • 2. Pentru crema: 7 galbenusuri, 1/2cana zahar, 7-8 linguri faina, 1l lapte, 1 pachet de unt, 1 pachet mare de biscuiti Petite beurre, 2 lingurita de nes, ciocolata de menaj

Mod de preparare

Din ingredientele de la 1) se prepara blatul.

Din ingredientele de la 2) se face o crema. Cantitatea de crema se imparte in doua, punandu-se zahar vanilinat in prima si nes in a doua.

Peste blat se pune crema de vanilie, apoi un rind de biscuiti Petite beurre, apoi crema cu nes, iarasi biscuiti, peste care se toarna glazura din ciocolata de menaj si nuca de cocos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise