Prajitura cu mac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1. Pentru blat: 7 albusuri, 150g zahar, 1oog mac, 100g nuca de cocos, 2linguri pline cu faina,
  • 2. Pentru crema: 7 galbenusuri, 1/2cana zahar, 7-8 linguri faina, 1l lapte, 1 pachet de unt, 1 pachet mare de biscuiti Petite beurre, 2 lingurita de nes, ciocolata de menaj

Mod de preparare

Din ingredientele de la 1) se prepara blatul.

Din ingredientele de la 2) se face o crema. Cantitatea de crema se imparte in doua, punandu-se zahar vanilinat in prima si nes in a doua.

Peste blat se pune crema de vanilie, apoi un rind de biscuiti Petite beurre, apoi crema cu nes, iarasi biscuiti, peste care se toarna glazura din ciocolata de menaj si nuca de cocos.

Cozonac cu nuca, fructe confiate si ciocolata

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise