Prajitura cu malai

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 7 linguri zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 pachet margarina

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul foarte bine, de preferat ar fi ca zaharul sa fie pudra. Se adauga margarina si se continua sa se amestece pina se topeste margarina. Se adauga malaiul pina va iesi o comozitie putin mai groasa decit la chec. Se tapeteaza tava cu margarina si cu malai si se toarna compozitia. Se coace 15 min.

Se serveste calda sau rece. Poate fi servita dimineata, la mic dejun, cu o cana de lapte acru sau de iaurt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise