Prajitura cu mar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 3 mere potrivite
  • 100 ml ulei
  • 100 gr zahar
  • 200gr faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • scortisoara
  • o jumate plic de praf de copt
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se curata merele si se tau dupa placul fiecaruia, se da drumul la cuptor sa se incinga.se pun ouale si zaharul si se amesteca cu o lingura de lemn apoi se pune uleiulsi faina incare se pune praful de copt apoi scortisoara si merele. Se amesteca si se pune in tava si se pune la cuptorul incins. Dupa ce a crescut se reduce focul se lasa aproximativ 30 de minute la cuptor. Dupa ce sa racit se pune zahar pudra.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise