Se separa galbenusurile de albusuri.Se freaca galbenusurile cu cele 6 linguri de zaharpana se obtine o crema ,apoi se adauga pe rand cele 6 linguri de faina si un praf de sare.Albusurile se bat spuma si se amesteca cu galbenusurile usor.Merele se curata de coaja ,se taie in doua si se scot samburii.Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.Se pune un strat subtire de aluat,se iau jumatatile de mere si se aseazacu scobitura in sus,pana se completeaza tava.In fiecare scobitura se pune zahar.Peste mere se rastoarna restul de aluat si se da la cuptor.Se coace la foc potrivit circa 1/2 ora.Se pudreaza cu zahar
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise