PRAJITURA CU MERE

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 linguri zahar
  • 4 oua
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 1 pachet praf de copt dizolvat in zeama de lamaie sau otet de mere
  • 12 linguri ulei
  • 12 linguri faina
  • 8 mere
  • o lingurita scortisoara

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu ouale.Peste acestea se adauga vanilia,faina,praful de copt si 8 mere curatate de coaja si date prin razatoarea mare.

Se amesteca totul si se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata dinainte.Se tine la cuptor aprox.jumatate de ora.Cand se raceste se pudreaza dupa gust si se taie patratele.

Este o reteta simpla,dar foarte gustoasa si racoroasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise