Prajitura cu mere

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet mare de biscuiti,
  • 1 kg mere,
  • 1 cana de zahar,
  • 1 budinca ,
  • 1 litru de lapte,
  • 4 galbenuse ,
  • 4 linguri de faina,
  • 4 albuse pentru bezea.

Mod de preparare

Se pun biscuitii pe fundul tavii.

merele se calesc pe foc cu 1 cana de zahar si se pune peste biscuiti.

Se face 1 budinca din 1 litru de lapte 4 linguri faina si 4 galbenuse,se pune peste mere.

Se face o bezea din 4 albuse ,se pune peste mere si se da la cuptror 20 de minute .

(atentie se lasa in tava si se serveste cu lingurita pentru ca este mai moale)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise