Prajitura cu mere

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15 mere
  • 2 pahare cu zahar
  • 1/2 pahar ulei
  • 1 pahar gris
  • 3 linguri cacao
  • 2 pahare faina
  • 2 pliculete praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 2 linguri bors
  • 1 plicutet scortisoara

Mod de preparare

Curati merele si le razi (mare). Adaugi zaharul, cacaoa si uleiul, amesteci bine si le lasi la rece de la 30 de minute la o ora. Pui apoi praful de copt stins in bors, zaharul vanilat, scortisoara, grisul si faina.

Toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei. Lasa prajitura in cuptor in jur de 35 minute.  Taie prajitura dupa ce s-a racit putin. Serveste cu nuca de cocos presarata deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise