Prajitura cu mere

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15 mere
  • 2 pahare cu zahar
  • 1/2 pahar ulei
  • 1 pahar gris
  • 3 linguri cacao
  • 2 pahare faina
  • 2 pliculete praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 2 linguri bors
  • 1 plicutet scortisoara

Mod de preparare

Curati merele si le razi (mare). Adaugi zaharul, cacaoa si uleiul, amesteci bine si le lasi la rece de la 30 de minute la o ora. Pui apoi praful de copt stins in bors, zaharul vanilat, scortisoara, grisul si faina.

Toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei. Lasa prajitura in cuptor in jur de 35 minute.  Taie prajitura dupa ce s-a racit putin. Serveste cu nuca de cocos presarata deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise