PRAJITURA CU MERE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 CANA DE ZAHAR
  • 4 OUA
  • 1 CANA DE ULEI
  • 1 LINGURITA DE PRAF DE COPT
  • 1.1/2CANA DE LAPTE (SIFON SAU IAURT)
  • 1 PLIC DE ZAHAR VANILINAT SI FAINA CAT CUPRINDE ATAT CAT SA IASA O COMPOZITIE MAI GROASA DECAT CEA DE CHEG.

Mod de preparare

OUALE INTREGI SE FREACA CU ZAHARUL SI ULEIUL, APOI SE ADAUGA LAPTELE, FAINA SI PRAFUL DE COPT STINS IN OTET SAU ZEAMA DE LAMAIE. SE ADAUGA FAINA.IN TAVA UNSA CU ULEI SI TAPETATA CU FAINA SE ADAUGA JUMATATE DIN COMPOZITIE, APOI SE PUN MERELE RASE CU ZAHAR SI SCORTISOARA CARE AU FOST CALITE IN PUTIN ULEI. SE ADAUGA SI CEALALTA JUMATATE DE COMPOZITIE SI SE DA LA CUPTOR.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise