PRAJITURA CU MERE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 CANA DE ZAHAR
  • 4 OUA
  • 1 CANA DE ULEI
  • 1 LINGURITA DE PRAF DE COPT
  • 1.1/2CANA DE LAPTE (SIFON SAU IAURT)
  • 1 PLIC DE ZAHAR VANILINAT SI FAINA CAT CUPRINDE ATAT CAT SA IASA O COMPOZITIE MAI GROASA DECAT CEA DE CHEG.

Mod de preparare

OUALE INTREGI SE FREACA CU ZAHARUL SI ULEIUL, APOI SE ADAUGA LAPTELE, FAINA SI PRAFUL DE COPT STINS IN OTET SAU ZEAMA DE LAMAIE. SE ADAUGA FAINA.IN TAVA UNSA CU ULEI SI TAPETATA CU FAINA SE ADAUGA JUMATATE DIN COMPOZITIE, APOI SE PUN MERELE RASE CU ZAHAR SI SCORTISOARA CARE AU FOST CALITE IN PUTIN ULEI. SE ADAUGA SI CEALALTA JUMATATE DE COMPOZITIE SI SE DA LA CUPTOR.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise