Prajitura cu mere rase

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 cani mere rase cu coaja
  • -3 cani zahar
  • -3 cani faina
  • -1si jumatate lingurita bicarbonat stins cu putin otet
  • -3 oua
  • -margarina pt uns tava
  • pentru glazura:
  • -7 linguri zahar
  • -3 linguri cacao
  • -5 linguri apa
  • -1/2 pachet margarina
  • -esenta de rom

Mod de preparare

Merele rase, zaharul si bicarbonatul se amesteca si se baga o ora la frigider, dupa care se scot si se amesteca cu ouale si faina. Se amesteca bine si se introduc in cuptor in tava tapetata cu margarina aprox. 30 minute, la foc potrivit.

Glazura: se fierb ingredientele pt glazura.

Cand prajitura este gata, se toarna glazura calduta pe intreaga suprafata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise