1 kg mere curate de coaja, se scot cotoarele si se taie rondele.
Se unge o tava cu unt si se asează rondelele in tava, putin unele peste altele. Se toarna peste mere o cană de zahăr şi scorţişoară.
½ din pachetul de unt (margarina) se amesteca cu o cana de zahăr, 1 cană de făină. 1 praf de copt şi 4 ouă. Se amestecă bine pana iese o cocă moale, care curge. Dacă e prea tare, se mai adaugă 1 ou.
Se toarnă coca peste mere şi se bagă la cuptor. Se lasă să se rumenească.
Se poate servi caldă sau rece (mai ales după ce sta la frigider e foarte bună, răcoritoare; puteti orna cu frisca).
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise