Pui biscuitii macinati intr-o tava unsa bine cu margarina, apoi asezi merele rase si dai la cuptor sa se rumeneasca(~30-40de minute, depinde de cuptor). Intre timp amesteci galbenusurile cu cana de zahar, laptele, zaharul vanilat si faina si pui crema la fiert pana se ingroasa, apoi o lasi sa se raceasca putin. Amesteci continuu in crema pentru a nu se forma cocoloase. Crema v-a fi ca o budinca. Atunci cand merele s-au rumenit torni compozitia de galbenusuri. Bati albusurile spuma cu cele 5linguri de zahar pana obtii o bezea, o intinzi peste crema si mai dai la cuptor pana se intareste spuma de albusuri(~10-15minute). Prajitura se taie rece.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise