prajitura cu miere

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 2 ouă
  • • 100 g lapte
  • • o cană de zahăr
  • • 3 linguri miere
  • • o lingură bicarbonat de sodiu nestins
  • • 2 căni făină
  • • arome

Mod de preparare

Se bat ouăle cu totul, se pune laptele, zahărul şi toate la un loc să iasă un aluat care să curgă. Se rumeneşte bine. Se taie caldă în tavă şi tot acolo se toarnă siropul peste ea.

Siropul:

• o cană de lapte

• 200g zahăr

• un pachet margarină sau unt

Se fierb şi se toarnă fierbinte peste prăjitură. Deasupra se presară nuci. Se dă la rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise