prajitura cu miere

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 2 ouă
  • • 100 g lapte
  • • o cană de zahăr
  • • 3 linguri miere
  • • o lingură bicarbonat de sodiu nestins
  • • 2 căni făină
  • • arome

Mod de preparare

Se bat ouăle cu totul, se pune laptele, zahărul şi toate la un loc să iasă un aluat care să curgă. Se rumeneşte bine. Se taie caldă în tavă şi tot acolo se toarnă siropul peste ea.

Siropul:

• o cană de lapte

• 200g zahăr

• un pachet margarină sau unt

Se fierb şi se toarnă fierbinte peste prăjitură. Deasupra se presară nuci. Se dă la rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise