Prajitura cu miere

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 150g zahar
  • 50g untura
  • 5 linguri lapte
  • 3 linguri miere
  • o lingurita bicarbonat
  • 400 g faina
  • 1 budinca de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 5 linguri de zahar
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • un pachet de margarina

Mod de preparare

Oul se amesteca cu zaharul,se adauga untura,cele 5 linguri de lapte,mierea si bicarbonatul.

Aceasta compozitie se pune pe baie de aburi pana se umfla de la bicarbonat.

Intr-un castron se pune faina,care se amesteca cu compozitia calduta de mai sus.

Se framanta un aluat.

Se imparte in 3 si se coc 3 foi pe dosul tavii.

Budinca se prepara conform instructiunilor de pe pachet,cu laptele si cele 5 linguri de zahar si se lasa la racit.

Untul se mixeaza bine,se adauga budinca racita,putin cate putin,si esenta de vanilie.

Foile cu miere se ung cu crema de vanilie.

Deasupra se poate lasa simpla sau se orneaza cu glazura de ciocolata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise