Prajitura cu morcov

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -525 g zahar pudra
  • -28 linguri pline de ulei
  • -4 oua mari(cca270 grame)
  • -340 g faina
  • -2 lingurite(pline,dar nu cu virf)praf de copt
  • -3 cani de morcov ras(pe razatoarea mica)
  • -1,5 cana de nuci macinate
  • -1 pachet(plic) de zahar vanilat
  • -1,5 lingurita scortisoara

Mod de preparare

Se bat bine,uleiul,zaharul,ouale si zaharul vanilat;se adauga,apoi,morcovii si nucile;se amesteca bine.La sfirsit se pune faina,scortisoara si praful de copt(cernute impreuna).Se amesteca si cind nu mai sint cocoloase,compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina;se coace la foc mediu(in cuptorul preincalzit),cca 45 minute.

Rece,se taie in bucati dreptunghiulare si se pudreaza cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise