Prajitura cu morcov si nuca de cocos

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr morcovi,
  • 200 gr nuca cocos rasa
  • 150 gr zahar
  • 75 gr faina
  • un plic praf de copt
  • 3 oua
  • 15 gr unt

Mod de preparare

Se spala morcovii si se rad, intr un castron se amesteca morcovul cu zaharul, nuca de cocos, faina, praful de copt, ouale batute bine. Se amesteca totul foarte bine dupa care se pune intr-o tava unsa cu unt si faina. In cuptor se pune la 225 grade pana se rumeneste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise