Prajitura cu morcovi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani morcov ras
  • 1 1/2 cana ulei
  • 2 cani zahar pudra
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 pliculet praf de copt stins cu otet de mere sau zeama de lamaie
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • 4 - 5 cani faina

Mod de preparare

Se amesteca morcovul ras cu uleiul,se adauga zaharul vanilat, zaharul pudra,praful de copt stins in otet de mere sau zeama de lamaie,scortisoara si faina cat inghite(4-5 cani). Se coace la foc potrivit si se incearca cu o scobitoare pentru a vedea cand este coapta.

Se taie rece si se dupa preferinta se poate presara deasupra zahar pudra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise