Aluat:6 albusuri se bat spuma cu 250 g zahar , se aduga 6 galbenusuri,2 linguri cacao,o lingura apa,5 linguri faina,2 maini nuci macinate.Se amesteca cu telul prin rasturnare(de jos in sus), se pune in tava la copt.
Crema: 2 oua intregi,cu 150 g zahar,se fierb pe baie de aburi pana se ingroasa ca o smantana.Dupa ce s-a racit se pune margarina si esenta de vanilie.
Glazura:6 linguri apa,100 g zahar,2 linguri cacao,se fierb pana se ingroasa.Se ia de pe foc, se amesteca circular cu 50 g unt(margarina).
Aluatul se taie in doua foi, se umpla cu crema, si apoi se pune glazura fierbinte.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise