Prajitura cu nuca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat; 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina zahar vanilat 1 praf de copt .Crema:4 oua 10 linguri zahar 5 lingurite ness un pachet rama.

Mod de preparare

Cu jumatate pachet margarina se unge o tava apoi se presara un pumn de nuca prajita si taiata marunt.Albusele se bat spuma apoi se adauga zaharul ,galbenusele ,vanilia ,faina si praful de copt.Ouale se bat pe aburi cu zaharul si nesul .Cand crema e rece se adauga la margarina frecata spuma.Blatul se intoarce cu nuca in sus si se toarna crema apoi se rade ciocolata deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise