Prajitura cu nuca de cocos

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Foile: 300 gr. faina,150 gr. unt, 150 gr. zahar, 1 ou, 1 praf copt, 1 lingura cacao, 1 lingura lapte (se framinta aluatul)
  • Crema: 6 albusuri, 150 gr. zahar, 200 gr. nuca de cocos
  • Glazura: 6 galbenusuri, 200 gr. zahar pudra

Mod de preparare

Se fac 2 foi:

Se taie in tava cind e rece

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise