Prajitura cu nuca de cocos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat:
  • 30 gr margarina
  • 200 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 1 ou
  • 2 linguri miere
  • 1 praf copt
  • 100 ml lapte
  • Glazura:
  • 200 gr zahar
  • 200 gr margarina
  • 2 linguri cacao
  • 7 linguri lapte
  • Decor:
  • 2 pungi cocos

Mod de preparare

Nlat:

50 ml lapte, mierea si margarina se topesc pe foc.

In 50 ml lapte se stinge praful de copt. Se amesteca apoi cu zaharul, faina, oul si 50 ml lapte. Aluatul se pune in tava tapetata. Atentie la copt, cand s-a rumenit se verifica daca s-a copt si se scoate din cuptor.Prajitura se taie cubulete cit timp este calda.

Glazura:

Toate ingredientele se amesteca si se topesc pe foc. Cand s-a racorit putin se dau bucatele prin glazura si se tavalesc in nuca de cocos sau nuca, alune sau ce va place.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise