Prajitura cu nuca de cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200g zahar
  • 2 linguri miere
  • 150 g lapte
  • 1 lingurita amoniac
  • 300g faina
  • Glazura:
  • 300g zahar
  • 150 g lapte
  • 30 g cacao

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul, mierea cu esenta, alternativ cate putin lapte , putina faina

Tapetezi tava cu unt si faina, se pune compozitia uniform in tava la un foc potrivit.

Glazura:

Se amesteca toate pe foc ca si ciulamaua, cand incepe sa clocoteasca se stinge focul.

Se pune un pachet de unt taiat bucatele.

Se scoate din cuptor se taie cu cutitul

Se pune glazura uniform dupa care se rade ciocolata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise