Prajitura cu nuca de cocos si cola

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat: 4-6 oua, 400 gr. zahar, 300 gr. faina, 3 linguri cacao, 18 linguri coca-cola, o vanilie
  • Crema: o budinca vanilie, o margarina, 50 gr. nuca de cocos, 200 gr.zahar; glazura

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu 200 gr. zahar si se pun pe rind galbenusurile frecate inainte cu 200 gr. zahar si coca-cola, cacaua si faina. Se face un blat care se coace cca. 30 min. Dupa coacere, blatul se taie in doua, se umple cu crema (se amesteca toate ingredientele), iar pe deasupra se poate pune glazura.

Se serveste taiata in bucati mici, patrate

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise