Prajitura cu nuca si crema Ganaj

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat: 5 oua, 120 g zahar pudra, 120 g nuci macinate, 2 linguri faina, 1 lingurita rasa praf de copt nestins
  • Crema:150 g ciocalata menaj amaruie, 150 g smantana cu 32% grasime, miez de nuca prajit si tocat
  • Ornament:ciocolata alba rasa sau nuca de cocos

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se continua baterea, adaugandu-se pe rand galbenusurile, faina amestecata cu praful de copt si miezul de nuca. Se asaza staniol sau hartie pentru copt intr-o tava de circa 20/35 cm, se toarna compozitia si se coace la foc potrivit aproximativ 25 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise