Prajitura cu nuca si miere

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul: 1 ou, 200 gr. zahar, 150 gr.lapte, 280 gr. faina, 3 linguri miere, 1 praf de copt, mirodeniiCrema: 200 gr. zahar, 10 linguri lapte, 2 linguri cacao, 1 pachet unt(margarina),
  • 300 gr. nuca macinata

Mod de preparare

Blatul: Se face o coca moale, care se toarna in tava tapetata si apoi se pune incuptor pentru 20 minute la foc potrivit. Dupa ce se coace, se taie fierbinte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise