Prajitura cu nuca si spuma

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:6 albusuri,10 linguri zahar,3 linguri faina,1 mana de nuca macinata.
  • Crema:6 galbenusuri,250 gr zahar,10 linguri apa,1 plic zahar vanilat,1 pachet margarina.

Mod de preparare

Blatul: se bat albusurile spuma ,se adauga zaharul apoi faina si nuca, se coace.

Crema:galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga apa si zaharul vanilat si se fierbe pe aburi amestecandu-se continuu pana se ingroasa.Rece se adauga margarina.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise