Prajitura cu nuci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 700 g zahar
  • 3 cani nuca taiata si putin pralinata
  • 1
  • 1/2 margarina Unirea
  • esenta rom
  • foi de napolitana(se gasesc in comert
  • eu am folosit 3 foi
  • sunt ambalate cate 5)

Mod de preparare

Se topeste zaharul, se adauga margarina, iar dupa ce se topeste margarina se adauga 3 oua batue,esenta de rom(1/2 din sticluta)si cele 3 cani cu nuca taiata si pralinata.Se amesteca pana incepe sa se lege.Se da putin la rece(nu de tot ,trebuie sa fie putin calduta).Se umple foile cu crema rezultata,apoi se pune la presat

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise