PRAJITURA CU OUA SI VISINE

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 oua,
  • 1 cana zahar,
  • 1 cana faina,
  • zahar vanilat,
  • visine

Mod de preparare

Albusurile se separa de galbenusuri. Se bat spuna albusurile cu zaharul.galbenusurile cu putin zahar se bat si ele spuma.Se incorporeaza galbenusurile cu albusurile batute spuma, se adauga zahar vanilat. La urma se pune si faina.Se aseaza intr-o tava rotunda sau patrata.Eu am folosit o tava rotunda.Se toarna in tava si se da la cuptor.Dupa 10 minute se scoate din cuptor si deasupra se pun visinele fara samburi si se da din nou la cuptor pt circa 40minute.

Se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise