Prajitura cu pere si ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 180 g faina
  • 150 g zahar
  • 125 g unt
  • doua pere mari
  • 2 oua
  • 1 praf copt
  • 200 ml lapte
  • 150 g ciocolata
  • 150 g miez macinat de nuca

Mod de preparare

Se bate untul cu zaharul,se adauga,ouale,faina praful de copt,laptele apoi miezul de nuca si la sfarsit ciocolata maruntita.Se toarna totul intr-o tava peste hartie de copt.Deasupra se pun feliutele de para decojite. Se da la cuptor pentru 40 minute cam la 160-180°.La sfarsit se pudreaza cu zahar pudra

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise