Prajitura cu pere si ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 180 g faina
  • 150 g zahar
  • 125 g unt
  • doua pere mari
  • 2 oua
  • 1 praf copt
  • 200 ml lapte
  • 150 g ciocolata
  • 150 g miez macinat de nuca

Mod de preparare

Se bate untul cu zaharul,se adauga,ouale,faina praful de copt,laptele apoi miezul de nuca si la sfarsit ciocolata maruntita.Se toarna totul intr-o tava peste hartie de copt.Deasupra se pun feliutele de para decojite. Se da la cuptor pentru 40 minute cam la 160-180°.La sfarsit se pudreaza cu zahar pudra

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise