Prajitura cu piersici

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 180 g unt,
  • 150 g zahar,
  • 7 galbenusuri de ou,
  • 180 g migdale macinate si decojite,
  • 10 cuisoare zdrobite,
  • zeama de la o lamaie si jumatate,
  • 10 piersici decojite taiate cubulete.

Mod de preparare

Untul se freaca spuma cu zaharul si se adauga pe rand galbenusurile. Cand zaharul s-a topit se adauga migdalele, zeama de lamaie si cuisoarele si se toarna compozitia intr-o forma rotunda de tort. Se da la cuptor la foc potrivit. Cand s-a copt pe jumatate, se scoate prajitura din cuptor si se presara din belsug cubuletele de piersici. Se da iar la cuptor pana la coacerea completa. Cand e gata, se lasa sa se raceasca si se decoreaza cu frisca.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise