PRAJITURA CU PIERSICI si MERE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr margarina Rama
  • 100 gr zahar
  • 3 pahare faina
  • 1 lingurita sare
  • 8 linguri de apa
  • 2 oua
  • 500 gr mere si piersici
  • un praf de copt

Mod de preparare

Merele si piersicile se spala, se curate de samburi si pielita si se taie felii subtiri. Se freaca zaharul cu margarina, apoi cu ouale, sarea. Dupa ce obtinem o spuma fina se incorporeaza celelalte ingrediente. Aluatul se pune intr-o tava tapetata si se adauga fructele - un rand de piersici, unul de mere, s.a.m.d.

Se pune la copt la foc mediu timp de 25 minute. Se serveste rece, optional presarata cu zahar pudra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise