Prajitura cu portocale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 portocale (sucul si coaja)
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • 50 g fecola
  • 250 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 1/2 pahar lapte
  • 100 g unt
  • esenta de rom (dupa gust)

Mod de preparare

Galbenusurile se mixeaza cu zahar, rom, sucul si coaja de portocale. Se adauga faina amestecata cu fecola si praful de copt, laptele, untul topit si racit si la urma albusurile batute spuma.
Se pune in tava unsa cu unt si tapetata cu putina faina, la 170 grade, pentru cca. 45 min.
Cand e rece se pudreaza cu zahar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise