Prajitura cu prune

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 1 pachet unt
  • 3 oua
  • o cana zahar
  • 350 g faina
  • un praf de copt
  • o cana de lapte
  • zahar vanilinat
  • 500 g prune.

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul. Se adauga cate un galbenus si se freaca bine dupa fiecare. Apoi se pune laptele, praful de copt care a fost cernut impreuna cu faina, faina si zaharul vanilat. La sfarsit se adauga cele 3 albusuri batute spuma cu un praf de sare. Se toarna in tava unsa si tapetata cu faina.. Peste compozitie se pun fructele rupte in jumatate si cu partea dinspre samburi in sus. Se coace si cand este rece se da cu zahar pudra din abundenta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise