Prajitura cu rabarber

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • blat:
  • 150 gr margarina
  • 150 gr zahar
  • 1 ou
  • 4 galbenuse
  • 1/2 lingurita amoniac
  • 50 ml lapte
  • 250 gr faina
  • 4 tulpini de rabarber curatate si taiate cubulete
  • Glazura:
  • 4 albuse
  • 200 gr zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare

Margarina se topeste. Amoniacul se stinge cu laptele.Se amesteca toate ingredientele pentru blat (mai putin rabarberul care se pune la urma peste blat).Se coace pe jumatate.Intre timp se bat albusele spuma. Se adauga peste blat si se coace.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise