Prajitura cu revent

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat: 300 g faina, 150 g unt rece, 70 g zahar, un ou, un praf de sare.
  • Umplutura: 450 g revent, 5 oua, 500 g branza de vaci, 150 g zahar, coaja rasa de lamaie, zahar pudra.

Mod de preparare

Pentru aluatul de tarta se framanta faina cu untul, zaharul, oul si sare. Se infasoara in folie aluatul si se da la rece 60 min. Reventul se decojeste si se taie cuburi. Aluatul se pune pe fundul si marginile unei forme unse, se inteapa cu furculita si se coace 15 min. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, ouale si coaja rasa de lamaie. Se inglobeaza reventul si se toarna in forma peste aluat. Se coace 75 min.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise