Prajitura cu rubarba

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Rubarba- 8 fire,
  • 7 oua,
  • 14 linguri de zahar,
  • 7 linguri ulei,
  • 14 linguri faina

Mod de preparare

Rubarba se spala, se trag aschiile, se curata si se taie in bucati (se presara deasupra zahar).

Ouale se separa, iar galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma si faina in ploaie (cate o lingura, alternativ), amestecand usor.

Blatul e toarna in tava, deasupra presaram bucatile de rubarba si introducem prajitura la cuptor.

Se serveste cu zahar praf presarat deasupra.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise