Prajitura cu rubarba si capsuni

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 4 oua
  • * 4 linguri zahar tos
  • * 4 linguri faina
  • * 1 lingurita apa de trandafir
  • * 200 g capsune
  • * 200 g rubarba

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana se obtine o spuma tare ca la bezea.

Se adauga treptat galbenusurile continuand mixarea, apoi se adauga apa de trandafir.

Se pune faina cernuta si se amesteca compozitia cu ajutorul unui tel.

Rubarba se spala , se curata tijele apoi se taie in bucati aproximativ egale.

Capsunile se curata ,se spala si se taie in doua.

Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra se pune rubarba si capsunile.

Se da la cuptorul preincazlit la 180 grade timp de 30 minute.

Prajitura se portineaza cand este rece si se pudreaza cu zahar.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise