Prajitura cu rubarba sau alte fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua,
  • 13 linguri de ulei,
  • 13 linguri de lapte,
  • 2 cani mari de zahar,
  • 3 vanilii,
  • 2 cani de faina,
  • 1 praf de copt,
  • 3 linguri de otet

Mod de preparare

Intr-un vas se pun ouale (albus si galbenus), se pun 13 linguri de ulei si 13 linguri de lapte se bate bine cu mxerul. Apoi se adauga cele 2 cani de zahar tos si esentele batem iar bine cu mixerul.La sfarsit adaugam faina in care se face o gropita in care se pune praful de copt peste care se adauga 3 linguri de otet se amesteca ptr ultima oara cu mixerul.Se toarna in tava pregatita cu hartie de copt . Deasupra se asaza bucatele de rubarbar sau fructe. Se coace aproximativ 30 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise