Prajitura cu suc de rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat: 10 linguri suc de rosii, 10 linguri ulei, 6 linguri zahar, 1 lingura bicarbonat de sodiu sau de amoniu stins, faina cat inghite astfel incat sa iasa o coca ce se poate intinde (sa nu fie vartoasa
  • Crema: 1 cana de gris fiert, 1 ceasca (de ceai) cu zahar, gem acrisor, vanilie, 1 pachet margarina

Mod de preparare

Aluatul: Se amesteca toate ingredientele si se coc 4 foi pe dosul tavii.

Se taie dupa ce se fragezesc foile

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise