Prajitura cu suc de rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat: 10 linguri suc de rosii, 10 linguri ulei, 6 linguri zahar, 1 lingura bicarbonat de sodiu sau de amoniu stins, faina cat inghite astfel incat sa iasa o coca ce se poate intinde (sa nu fie vartoasa
  • Crema: 1 cana de gris fiert, 1 ceasca (de ceai) cu zahar, gem acrisor, vanilie, 1 pachet margarina

Mod de preparare

Aluatul: Se amesteca toate ingredientele si se coc 4 foi pe dosul tavii.

Se taie dupa ce se fragezesc foile

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise