Se bat albusurile spuma. Se fierb 10 linguri apa cu 2 cani zahar. Cand da in clocot, siropul se toarna peste albusurile batute, putin cate putin folosind mixerul. Se adauga galbenusurile, uleiul, coaja de lamaie, vanilia si putina sare. Faina se adauga amestecand cu lingura de sus in jos ca la pandispan.
Se tapeteaza tava de la aragaz(preferabil se pune hartie de copt) se toarna compozitia iar deasupra se aseaza visinele scurse de zeama. Iarna se pot folosi visine conservate (3 kg visine fara samburi + 1 kg zahar + 12 aspirine pisate se lasa 24 ore si se pun apoi in borcane de 800g).
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise