Prajitura cu visine

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 300g zahar
  • 300g faina
  • 100g unt (sau ulei)
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • 400-500g visine fara samburi

Mod de preparare

4 galbenusuri se amesteca cu zaharul pana devine o pasta omogena. Se adauga untul topit, praful de copt, zaharul vanilat, esenta si faina.

4 albusuri se bat spuma, se adauga peste amestecul anterior si se omogenizeaza.

Visinile scurse se trec prin faina.

Se aseaza hartie de copt in tava, apoi un strat de aluat, un strat de visine, ultimul strat de aluat si visine deasupra.

Se da la cuptorul preincalzit, pana se rumeneste (45-50minute).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise