Prajitura cu visine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g faina
  • 200g zahar
  • 3 oua
  • 125 ml ulei
  • 1 pahar de iaurt simplu 125g
  • 1 praf de copt
  • 1 borcan de visine din compot 780g(fara samburi),se pot folosi orice fel de fructe
  • 1 plic de zahar vanilat

Mod de preparare

Se bat albusurile cu mixerul apoi se adauga treptat galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat, iaurtul si uleiul si se omogenizeaza.

Praful de copt se amesteca cu faina in alt castron.

Se adauga apoi la crema obtinuta faina, mai amestecam putin pana obtinem un aluat cremos si omogen apoi se toarna aluatul in tava pregatita cu hartie de copt si se pun fructele peste aluat.

Se coace 35 de minute la 185 de grade. Dupa ce s-a copt se lasa la racit cel putin 30 de minute si se pudreaza cu zahar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise