Prajitura cu visine

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 300 g zahar brun
  • 8 linguri ulei de masline
  • 350 g faina ecologica integrala de grau
  • 1 plic praf copt
  • 150 ml lapte ecologic 0,1% grasime
  • coaja rasa de lamaie
  • visine spalate ( fara samburi)

Mod de preparare

Se separa ouale. Se bat albusurile cu o parte din zahar, iar galbenusurile se freaca cu restul de zahar. Peste galbenusuri se adauga treptat uleiul, laptele si coaja de lamaie. Apoi compozitia se adauga peste albusuri. Faina

amestecata cu praful de copt se adauga treptat. Compozitia se toarna in tava. Se adauga visinele. Se da la cuptor la foc potrivit. Cand e gata se scoate si se poate pudra cu zahar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise