Prajitura cu visine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 linguri cu zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 4 oua
  • 9 linguri ulei
  • 10 linguri lapte caldut)
  • 15 linguri cu varf de faina
  • 1 praf copt
  • aprox 700-800 gr visine fara samburi ( ananas, caise din compot) .

Mod de preparare

- se freaca ouale cu zaharul si zaharul vanilat, se pune treptat uleiul, apoi cate o lingura de lapte, iar la sfarsit faina cu praful de copt.

- se toarna compozitia in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, apoi se aseaza visinele .

- se aseaza visinele .

-o bagati la cuptor, la 175 de grade, sau daca nu e cuptor electric, o bagati in cuptorul incins la focul cel mai mic .

Se pudreaza.

Recipe by Poca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise