Prajitura cu visine

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua
  • o cana cu zahar
  • o cana cu faina
  • o lingura razatura cu lamaie
  • o esenta de vanilie
  • un varf de cutit bicarbonat de sodiu si unul de amoniu , stinse cu zeama de lamaie
  • 1 kg visine proaspete fara samburi sau visine de la congelator
  • zahar farin pentru decor

Mod de preparare

Batem bine albusurile cu zaharul adaugam galbenusurile pe rand, lamaia, vanilia, bicarbonatul si la sfarsit faina.Amestecam usor.

Turnam amestecul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Deasupra repartizam visinele. Coacem aprox. 25-30 minute.

Dupa ce o scoatem de la cuptor o lasam sa se raceasca si pudram cu zahar farin vanilat.

Taiem romburi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise