prajitura cu visine

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 6oua;11 linguri zahar;11linguri faina;11 linguri ulei;praf de copt;zahar vanilat;praf de sare.

Mod de preparare

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si se pune un praf de sare .apoi se scot galbenusurile din frigider si se amesteca cu albusul peste care se pune faina in ploaie.se tapeteaza tava si se puna compozitia si pe deasupra visinele fara samburi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise