Prajitura cu visine

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -10 oua
  • -250g faina
  • -250g zahar
  • -10 linguri ulei
  • -1 praf de copt
  • -500g visine

Mod de preparare

Se separa albusuriile de galbenusurii.

Albusurile si zaharul se bat pana se intaresc.

Galbenusuriile se freaca cu uleiul,apoi se incorporeaza cu galbenusuriile,peste care se adauga faina si apoi se adauga praful de copt stins cu zeama de lamaie.

Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Pe deasupra se presara visiniile spalate si curatate de samburii.Se da la cuptor 25-30 de minute(170 de grade)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise