Prajitura cu visine

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 gr. visine (fara samburi)
  • - 1 cana faina
  • - 1 cana zahar
  • - 6 oua
  • - 1 zahar vanilat

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu putina sare. Albusurile de bat spuma cu cana de zahar turnata treptat. Albusurile batute spuma se amesteca cu galbenusurile, zaharul vanilat si cana de faina pusa treptat.

Compozitia pusa intr-o tava se introduce in cuptorul preincins. Dupa 5-7 minute se pun visinele si se introduce din nou la cuptor pana este gata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise