Prajitura cu visine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1/2 cana apa
  • 1 1/2 cana de faina
  • 1 cana de zahar
  • 1 praf de copt 1 zahar vanilat 1/2 kg de visine

Mod de preparare

Se bat albusurile cu 3 linguri de zahar, se freaca galbenusurile cu restul de zahar si zaharul vanilat, se adauga treptat apa si la sfirsit faina amestecata cu praful de copt se adauga si albusurile si se pune in tava tapetata cu hirtie de copt peste blat se pun visinele dupa ce a fost scos simburele si presarate cu zahar si o lingura de faina din ele se pune la copt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise